Audion Magneta

Az AUDION MAGNETA sorozat az egyik legkedveltebb impulzushegesztő gépek a gyártótól. A gépek teljes körűen felszereltek a manuális csomagolás nagy hatékonyságú használatához az által, hogy 7 féle méretben számtalan szolgáltatással rendelkeznek. A könnyű kezelhetőség révén ideális csomagológép a kis és közepes méretű csomagegységek zárásához. A gépet előre gyártott konfekcionált tasakok végzárásához kiválóan alkalmas, de tömlőformából is alakítható tasak, tetszés szerinti hosszúságban

A hegesztés során a pofákat kézzel, vagy lábpedállal is működtethetjük. A fóliahegesztés mindkét esetben azonos módon működik, a hegesztés ciklusát követően automatikusan hűl le és nyitja fel a hegesztő kart. A hegesztőkar felnyílása a következő hegesztési ciklusra készen áll. Alkalmas PE, PP, PVC és bármely belül hegeszthető laminált fólia kezelésére.

 

MAGNETA MGT – TWIN seal

A TWIN széria két fűtőszál beépítéssel, középen vágó késsel alkalmas a folyamatos tömlőből való tasakformázásra és hegesztésre. A két fűtőszál közül az egyik szál kikapcsolható, ezáltal normál MG típusként is használható. Evvel a szereltséggel a 300 as típus nem rendelhető.

 

MAGNETA MGDS – Bi-active

A Bi-active típus két fűtőszálas, az egyik az géphez a másik a karban került elhelyezésre. Ez a modell sokkal alkalmasabb nagy vastagságú fóliák hegesztésére mind az alapgépek. A fólia vastagsága akár 2 x 250 összesen 500 mikron vastag is lehet.

 

MAGNETA MGI – Indutrial seal

Az MGI modellek 5 mm-es hegesztő szállal kerülnek forgalomba a 3 mm-es vastagsággal szemben. A széles hegesztő felület megakadályozza, hogy a nagyméretű tasak egységek tasakok hegesztés közben torzulását illetve biztonságosabb zárását.

 

MAGNETA MGS – Stainless steel

Az MGS kivitelezése rozsdamentes acélelemekből épített, élelmiszeripari területekre, vagy laboratóriumi (aseptical environments) körülmények közötti használatra. Teljes felszereltségében rozsdamentes acél (ház, és kiegészítők). Minden más tekintetben megegyezik az MG típusokkal. Természetesen az igényelt kiegészítők ( állvány, munkasztal ) is igényelhető rozsdamentes acélból.

 

MAGNETA MGM – Motor

Az MGM típusok a gyártó legújabb modelljei az MG sorozaton belül, amelyet kifejezetten a felmerült piaci igények kielégítésére vettek gyártásba. Rendkívül kényelmes és elegáns használata a lábpedál könnyed megnyomásával az MG sorozatra jellemző hegesztési és kiegészítő specifikációk szerinti eredményeket garantálja. Opcióként bármely egyéb MG géphez megrendelhető a motoros kiegészítő.

 

Az alábbi kiegészítők rendelhetőek a Magneta gépeinkhez :

 

AD = Tengely elfordító. Ezzel a kiegészítővel a berendezést két különböző szögben lehet felhelyezni az állványra. ( Meredek és kevésbé meredek, mint látható a képeken). Az AD csak MGMI és MGMDS típusú berendezések esetében lehet használni. OTST együtt rendelhető, így egy közel függőleges helyzetben állva, ideális könnyű zsákok lezárására. A kiegészítő és görgős szállítópálya kombinációs összeállításban pedig könnyebb zsákok lezárását teszi lehetővé. .


 

BS = Zsáktartó polc. A polc állítható magasságú, és rendelhető az SP 421, 621 szabvány állványtípusokhoz . Lehetővé teszi, hogy nehéz zsákokat helyezzünk rá a zsák lehegesztéséig. Maximális terhelhetőség 25 Kg )