Hőhegesztők

 

Futura Portable

A legkisebb kézi hegesztők. Minden FUTURA PORTABLE hegesztő kezelése rendkívül egyszerű és könnyű. Alkalmazás : Élelmiszeripari, Ipari, Egységcsomag összeállításánál, Általános kereskedelmi területen.

Super Cello

A SUPER CELLO kézi hegesztők kiválóan alkalmasak nagy terjedelmű áruk csomagolásánál. A SUPER CELLO 4,5 méteres vezetéke lehetővé teszi az egység körbejárását így könnyítve meg a fólia hegesztését.

Futura Junior

A FUTURA JUNIOR hegesztő gazdaságos asztali kézi hegesztő kis mennyiségek lecsomagolásához.

Lamino

A hegesztőpofa kialakítása lehetővé teszi az attraktív, szép hegesztést. A lábpedállal működtető hegesztési vezérlés a tasakok két kézzel történő fogásával jól tudjuk pozícionálni a csomagegységet. A hegesztőpofa kialakítása lehetővé teszi az attraktív, szép hegesztést. A lábpedállal működtető hegesztési vezérlés a tasakok két kézzel történő fogásával jól tudjuk pozícionálni a csomagegységet.

GPS

GPS hegesztő a kiskereskedelem részére került kifejlesztésre. A GPS csak rozsdamentes kivitelben készül így az élelmiszeripari cégek higiénikus környezetében is kiváló alkalmas.

300 TT

A TT-hegesztők kétféle kiviteleben érhetőek el. Az egyik változat lábpedállal működtethető (TTS modell) a másik pneumatikus rendszerű ( TTC és TTCD modellek ).