IFP

 

 

Az I F P egy különleges védőgáz csomagológép speciális termékek csomagolásához, ahol egyedi és különleges belső léggáz viszonyokat kell adagolni a csomagegységekbe. A gép hátsó részében elhelyezett csapra csatlakoztatható a gázkeverőből kilépő csővég. Az I F P

Könnyen kezelhető a gép felső részében található kezelőszervekkel. Beállítható a hegesztés és a hegesztést követő visszahűtés paraméterei. Valamint a két lábpedállal a gázkeverék és a „Start” véghegesztés ciklus. Az I F P hegesztőpofák zárása sűrített levegővel működnek a hermetikus és erős zárás érdekében. Ez lehetővé teszi különösen vastag és széles fóliák gond nélküli történő hegesztését egyenletes minőségben és tökéletességgel. A I F P mindkét hegesztő pofája fűt az egész hegesztő fejet pedig kívánt pozícióba állítva horizontális és vertikális állásban is használhatjuk. A kontroll panel a rozsdamentes anyagokból és burkolatból gyártott gép tetején található, ezáltal lehetővé téve a higiénikus, alapos tisztántartását. Az I F P alkalmas PE, PP, PVC és minden egyéb társított fóliák, csomagolóanyagok hegesztéséhez.

 

Általános alkalmazás :

A terméket helyezzük a tasakba, és a tasak száját helyezzük a hegesztőpofák közé. De oly módon, hogy a védőgáz befújó csonkja viszont a tasak szájak közé kerüljön. Nyomjuk meg az első lábpedál gombját. A gomb lenyomásával a hegesztőpofák zárnak valamint a beállított gázkeverék a gázvezető csonkon keresztül beáramlik a tasakba. Ezután nyomjuk meg a másik lábpedált a végzáráshoz.

A teljes folyamat befejeztével a hegesztőpofák visszahűlnek a pofák automatikusan kinyílnak a lezárt csomagegységet elvehetjük a géptől.

 

Kiegészítők :

Munkaasztal ( OT VIS )

 

Technikai adatok IFP 475
Hegesztési szélesség 5 mm
Hegesztési hossza 475 mm
Fólia vastagság Max. 2 x 0,2 mm
Vákuum nincs
Gáz befújás standard
Teljesítmény 230 V / 1200 W
Méretek 100 x 81 x 143 cm
Súly 80 Kg