Szabványok az egészségügyi csomagolásban

Az AUDION messzemenően elégíti ki az alábbiakban részletezett szabványok szerinti megfelelőségeket. Kérjük, kérjék programjainkat, amelynek keretében komplett tisztateres csomagolási programokkal tudjuk segíteni partnereinket.

Az egészség megtartása az egyik legfontosabb alapelv az életünkben. Az emberek nagyon sok pénzt költenek az egészséges életre, egészségbiztosításra és új fejlesztésekre. Ez egyszerű mert az egészség megfizethetetlen. Az elmúlt években különböző standardok kerültek kifejlesztésre ebben a szektorban, amelyek biztosítják a legalkalmasabb technológiákat a legmagasabb szintű biztosítás érdekében.

EN 868 szabvány a legismertebb, amely a steril csomagolásban követett alkalmazás. Minden csomagolóanyag és csomagolási mód követelményeinek teljesítését definiálja az 1. pontban. A 2-10 pontokig a szükséges tesztlépések és a különböző csomagolóanyagokkal kapcsolatos leírásokat tartalmazza. Ezek a tesztek, amelyek követésével és betartásával biztosíthatóak az előírások teljes körű betartása.

ISO 11 607 standard „Csomagolás és sterilizálás egészségügyi termékekre vonatkozóan” már korábban bevezetett nemzetközi szabályozás. Az ISO szövetség által 2002-ben elhatározottak szerint egyesítette az EN 868/1 és ISO 11607 szabványokat. Így az ISO 11607 1. és 2. bekezdése rendelkezik a megkövetelt teszt protokollról ( 1. pont : csomagolóanyag, 2. pont : a validálási előírások a csomagolási követelmények tekintetében )

Az új standard és azok előírásai segítik a megfelelő a pontos validálási metódust. Ebből következik a csomagegységek zárására vonatkozó szabályokra. Amelyeket az AUDION ELEKTRO záró gépei teljesítenek, a könnyebb validálás érdekében. Ezek a gépek minden esetben teljesítik az előírt követelményeket. A beállított értékeket a gépek öndiagnosztikai rendszere folyamatosan ellenőrzik bár mely kritikus paraméterek tekintetében. Ha bármelyik gép a beállított értékeket nem követik azok automatikusan leállnak. A teljes körű garancia a gépek megfelelő értéken történő hegesztésére a rendszeres beállítással garantálható ( C/S systems by AUDION - Szerviz Kalibrálás) amelyet hivatalos laboratóriumban végzünk. Az általunk rendszeresített záró gépkarbantartásról Teljesítési Igazolást ( Certificate of Calibration ) –t bocsájtunk ki.

Ezek az AUDION ELEKTRO által adott validálási kondíciók biztosítják e fontos eszközökre vonatkozó csomagolási biztonságot.