Szalagos hegesztők


 

D 541
A D541 szalagos hegesztő sokféle, kis mennyiségű termék csomagolására alkalmas. Több féle pozícióba állítható hegesztőfej lehetőséget biztosít, változatos kialakítású tasakok hőhegesztéses zárására.
 


D 552 NVT

A D552 VT az AUDION ELEKTRO szalagos hegesztője nagyméretű talpas tasakok és párna zacskó/tasakok zárására ajánlott (Vertikális pozícióban).


 

D 552 NH
A hegesztőegység automata visszahűtővel integrált A hegesztő szalagok PTFE (Teflon ®) bevonatúak. Az integrált szállítószalag mélységét (magasságát) hegesztővonalhoz mérten maximum 35 mm. Alkalmas, minden hegeszthető fólia zárásához, élelmiszer, ipari termékek, elektronikai termékek csomagolásához.

D 555 NH
A D555 NH az AUDION ELEKTRO legkisebb szalagos hegesztője. Ez az kis okos asztali hegesztő munkaasztalra helyezhető és előre gyártott tasakok hegesztését végzi. A beállított értékeket a gép automatikusan kontroll alatt tartja beleértve a visszahűtést is.

D 555 NVT
A D555 NVT az AUDION ELEKTRO vertikális talpas tasakhegesztő asztali változata. Előre gyártott állított tasakok zárására kiválóan alkalmas. Mint por alakú termékek, folyékony és szilárd darabos termékek, amelyeket csak állított tasakokkal lehet kezelni