Tálcazáró gépek

MIÉRT EGYEDIEK AZ AE TÁLCAZÁRÓ GÉPEI?

Az SLB gépek családja egy új és specializált technológiát kínál a módosított atmoszféranyomás által, rendkívül nagy sebességgel. Ehhez a technikához (SLB gépekhez) nem szükségesek vákuumpumpák. Vákuumpumpák nélkül kínálja a legkorlátlanabb lehetőségeket :

  • Nagyon gyors
  • Csomagolásra érzékeny termékek csomagolása sem gond
  • Folyékony termékek csomagolásának lehetősége
  • Nagyon egyszerű kezelhetőség
  • Alacsony üzemköltség
  • Alacsony energiafogyasztás mert nincs vákuumpumpa

A technológia lényege, hogy az SLB gép egy injektálón keresztül adagolja a védőgázt oly módon, hogy a gázt turbolenciával fújja a tálcában. Ez a technológia teszi lehetővé, a nagy hatékonyságú védőgáz felhasználást a hasonló gépekhez képest. Ideális körülmények között az oxigén mindössze 0,01 % -ára csökken a tálcában. A gyors és egyszerű művelet összehasonlíthatatlanul hatékonyabb a hagyományos tálcazáró gépekhez viszonyítva.

Ez a technológia lehetővé teszi kényes rostszerkezetű termékek (gyümölcsök, nyers halak, puhahúsok, és zöldségek) csomagolását, ahol nem lehetséges vákuumozás.

NAGYÜZEMI TÁLCAZÁRÓ GÉPEK

Az alap gépek mellett lehetőség van kifejezetten nagyüzemi rendszerek kialakítására is. Ezek teljesen automatizált rendszerek, egyedileg tervezve a rendelői igényeknek megfelelően. Erről tekintse meg a videónkat.

 


SLB 1007

Az SLB 1007 egy manuális tálcazáró gép védőgáz injektoros rendszerrel. A gép alapban szerelt a védőgáz csatlakozóval, nyomtatott fóliához fotócella jelolvasóval, számtalan egyedi beállítási lehetőséggel.

SLB 1505

Az SLB 1505 egy manuális tálcazáró gép védőgáz injektoros rendszerrel. A gép alapban szerelt a védőgáz csatlakozóval, nyomtatott fóliához fotócella jelolvasóval, számtalan egyedi beállítási lehetőséggel. A teljes gép rozsdamentes acélból készült, magas higiéniai követelmények között használható

 

ATS 460
Az ATS460 típusú tálcazárógép a gyártó legújabb fejlesztésű védőgázas/vákuumozó tálcazárógépe. Az SLB sorozattól eltérően ez a tálcazárógép a védőgáz képesség mellett az elővákuumozásra is képes.